ABCDE
FGHIJ
KLMNO
PQRST
UVWXY
Z���#

Kaikki sanat
Tietoja sanastosta

eXTReMe Tracker

Armeijasanasto

Tähän armeijasanastoon on kerätty armeijassa käytettyjä sanoja ja sanontoja, joita minä itse, kaverini ja työkaverini (Kyllä, olen töissä puolustusvoimissa!) ovat käyttäneet tai kuulleet.

Sanasto on varmaankin yksi internetin kattavimpia sanastoja, koska materiaalia on tullut muunmuassa Hangossa, Haminassa, Kotkassa, Sodankylässä, Turussa, Riihimäellä ja Kajaanissa palvelleilta henkilöiltä. Jopa muutamat sivuillani vierailleet henkilöt ovat lahjoittaneet (suuria määriä) sanoja sanastoon.

Sanaston toimintaan on myös tehty hieman "armeijamaisuutta", jonka varmaankin tulet huomaamaan sitä selaillessasi...

Sanastossa on tällä hetkellä 876 sanaa. Jos joku sana mielestäsi vielä puuttuu, niin lähettäisitkö sen minulle vaikkapa palautelomakkeella tai sähköpostilla, niin saadaan sekin listattua.

Älkää lähettäkö suoraan jonkun toisen henkilön ylläpitämältä sivulta kopioitua listaa! Ainakin yksi tällainen tapaus on tullut jo ilmi sanaston alkuperäisen tekijän ilmoituksesta!

HUOM! Sanasto sisältää joidenkin mielestä halventavaa ja asiatonta tekstiä, kuten eri aselajien haukkumasanoja ja vastaavaa! Sinua on varoitettu!

  © 2002-2017 Juha Levänen  -=-  Käyttöehdot